Παλαιωμένη Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ

Παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής της γραβιέρας Π.Ο.Π.

Ωριμάζει περισσότερο από 12 μήνες σε κατάλληλες  συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Σημαντικό για την ανάδειξη της γεύσης και των αρωμάτων της είναι ο χρόνος ωρίμανσης. Είναι προτιμότερο να καταναλωθεί σε θερμοκρασία δωματίου, για να αναδειχτούν τα αρώματα της.

Διατροφική Δήλωση ανά 100g

Ενέργεια
1644kJ
396/kCal
Λιπαρά
30g
Εκ των οποίων κορεσμένα
20g
Υδατάνθρακες
2,7g
Εκ των οποίων σάκχαρα
1,5g
Πρωτεΐνες
29g
Αλάτι
0,96g

Παλαιωμένη Γραβιέρα ~500g

Παλαιωμένη Γραβιέρα Κεφάλι ~3,5kg

Παλαιωμένη Γραβιέρα κεφάλι ~7kg

Παλαιωμένη Γραβιέρα κεφάλι ~14kg