Amarino

Ο αφρός του Ψηλορείτη!

Κρεμώδες,αέρινο και ελαφρύ, το αλειφόμενο αυτό τυρί, δημιουργείται από αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία 25%(πρόβειο)-75%(κατσικίσιο), παράγεται αμέσως μετά την παστερίωση του γάλακτος, τοποθετείται σε ειδικά δοχεία πήξης για 1 μέρα,κρέμεται σε τσαντίλες ώστε να αποβάλει τα υγρά του και συσκευάζεται σε μόλις 3 ημέρες από την παραγωγή του!

Χαμηλών λιπαρών (μόνο 16%), αλλά πλούσιο σε θρεπτικότητα και νοστιμιά.

Ό,τι πιο φρέσκο μπορεί να φτάσει στο τραπέζι μας και να καταναλωθεί σκέτο ή σε δεκάδες αλμυρές και γλυκές συνταγές.

Αποτελεί το γευστικό μυστικό της Κρητικής σαλάτας!

Διατροφική Δήλωση ανά 100g

Ενέργεια
847kJ
204/kCal
Λιπαρά
16g
Εκ των οποίων κορεσμένα
11g
Υδατάνθρακες
2,4g
Εκ των οποίων σάκχαρα
2,2g
Πρωτεΐνες
12g
Αλάτι
0,58g

Αμαρίνο 200g

Αμαρίνο 400g

Αμαρίνο δοχείο (επαγγ. συσκευασία) 1kg

Αμαρίνο δοχείο (επαγγ. συσκευασία) 2kg

Αμαρίνο δοχείο (επαγγ. συσκευασία) 5kg

Συνταγές με Amarino

Σας αρέσουν οι συνταγές μας; Δείτε ακόμα περισσότερες