Αιγοπρόβειο λευκό τυρί άλμης

Αποτελείται από 70% πρόβειο και 30% κατσικίσιο γάλα. Προϊόν νόστιμο, μεστό στη γεύση και γεμάτο θρέψη.

Μόλις τυροκομηθεί, τοποθετείται σε δοχεία με άλμη για 20 μέρες και παραμένει στους 18 – 20°C όπου γίνεται η πρώτη ζύμωση, για να μεταφερθεί στα ψυγεία για άλλες 40 μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της 2μηνης ωρίμανσης του.

Το κλασσικό συνοδευτικό στο Ελληνικό τραπέζι!

Διατροφική Δήλωση ανά 100g

Ενέργεια
1200kJ
290/kCal
Λιπαρά
25g
Εκ των οποίων κορεσμένα
17g
Υδατάνθρακες
0,8g
Εκ των οποίων σάκχαρα
<0,5g
Πρωτεΐνες
14g
Αλάτι
2,4g

Αιγοπρόβειο άλμης συσκευασία 400g

Αιγοπρόβειο άλμης συσκευασία 900g

Αιγοπρόβειο άλμης δοχείο ~8kg

Αιγοπρόβειο άλμης δοχείο ~16kg

Συνταγές με Αιγοπρόβειο λευκό τυρί άλμης

Σας αρέσουν οι συνταγές μας; Δείτε ακόμα περισσότερες