Ανακαλύψτε

Ποιοί Είμαστε

Η Φιλοσοφία μας

Με σεβασμό στην παράδοση, με γνώση της τέχνης της τυροκομίας , με εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, με επιμονή στην τήρηση της ορθής επεξεργασίας, με υπομονή στους χρόνους ωρίμανσης, με διάθεση για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον άνθρωπο και ενδιαφέρον για την διατροφή του, δημιουργούμε το τυρί που θέλουμε να έχουμε στο τραπέζι μας, να προσφέρουμε στους δικούς μας, να το τρώνε τα παιδιά μας και να αξιοποιούμε τα οφέλη του.

Οι στόχοι μας

Να υπάρχουν τα τυριά μας σε κάθε τραπέζι.

Να μυήσουμε τους καταναλωτές μας στην νοστιμιά και τη γεύση.

Να μάθουμε στα παιδιά μας να ξεχωρίζουν και να αναζητούν το καλό τυρί.

Να παράγουμε και να διαθέτουμε τίμιο προϊόν σε σωστή τιμή.

Να τιμούμε τον τόπο μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας μας.

Η δύναμή μας οι άνθρωποι μας

Μια αλυσίδα που ξεκινά από τον κτηνοτρόφο για να καταλήξει πίσω στο τραπέζι του.

Κάθε κρίκος μια ξεχωριστή αξία:

  • Οι κτηνοτρόφοι, αποκλειστικά ντόπιοι γαλακτοπαραγωγοί, εκπαιδεύονται συστηματικά στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας της ζώνης γάλακτος.
  • Οι τυροκόμοι, με όπλα τη βαθιά γνώση και την πολυετή εμπειρία είναι οι θεματοφύλακες των συνταγών και υπεύθυνοι για την άψογη εκτέλεσή τους.
  • Η επιστημονική ομάδα αποτελείται από πτυχιούχους χημικούς και τεχνολόγους τροφίμων με αποκλειστική αρμοδιότητα τη διασφάλιση της ποιότητας από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν.
  • Τα στελέχη, ένα ευέλικτο και οργανωμένο σχήμα επαγγελματιών, έχουν ως αποστολή να αφουγκράζονται τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, να αναγνωρίζουν τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και να πρωτοπορούν, δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν κάθε προσδοκία.
  • Οι διανομείς, το πρόσωπο της εταιρείας μας στην αγορά μιας και το δίκτυο διανομής της Μανουκαράκης Α.Ε. αποτελεί εδώ και 40 χρόνια εγγύηση για τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων.
  • Οι πελάτες μας, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που θέτουν ως προτεραιότητα την διάθεση εκλεκτών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό. Κομψά delicatessen, μεγάλες αλυσίδες supermarket, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι κοινωνοί της νοστιμιάς και της ποιότητας των τυριών μας.
  • Ο τελικός καταναλωτής, ο αυστηρότερος κριτής!

Όλοι εκείνοι που μας τιμούν με την προτίμηση τους, αναγνωρίζοντας την αέναη προσπάθειά μας αναπτύσσοντας μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.