Υλικά:
2 φιλέτα κοτόπουλο
4 φέτες ζαμπόν Καλής ποιότητας
100 γρ. γραβιέρα  παλαιωμένη Κρήτης Π.Ο.Π.

Για το πανάρισμα:
½ πακέτο κράκερς
2 φέτες ψωμί τοστ
50 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. βασιλικό
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
3 αυγά
αλάτι  & πιπέρι

Για sauce μουστάρδας:
2 κ.σ. βούτυρο
2 ½   κ.σ. αλεύρι
2 φλιτζάνια γάλα πλήρες
4  κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. γραβιέρα παλαιωμένη Κρήτης Π.Ο.Π.
1 κ.γ.  θυμάρι
Αλάτι &  φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Στικσ πατάτας & κολοκυθιού στο φούρνο:
2 πατάτες
3 κολοκυθάκια
Αλάτι

Εύα Παρακεντάκη

Food lover και food blogger ..mama mia…κυνηγός της χαράς και του ευ ζήν..ερωτευμένη με την κρητική φύση…  τροφοσυλλέκτης …. και παθιασμένη συνεχιστής της Κρητικής γαστρονομικής κουλτούρας!