Υλικά

 

Γραβιερίνο σαγανάκι με κρούστα ξηρών καρπών

Γραβιερίνο μπούκοβο  Αμάρι

5 κ.σ. φιστίκι  Αιγίνης  χοντροαλεσμένο

5 κ.σ. φουντούκια  χοντροαλεσμένα

Παγωμένο νερό

3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 αυγά

180c για 15΄στο φούρνο

Για Διακόσμηση:

Μαρμελάδα δαμάσκηνο

Αποξηραμένα φρούτα]

 

Φέτα σε φύλλο

2 φύλλα κρούστας

1 κομμάτι  Αιγοπρόβειο ή κατσικίσιο Κρητικό λευκό τυρί  Αμάρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για διακόσμηση:

Μαύρο σουσάμι

Μέλι

Εύα Παρακεντάκη

Food lover και food blogger ..mama mia…κυνηγός της χαράς και του ευ ζήν..ερωτευμένη με την κρητική φύση…  τροφοσυλλέκτης …. και παθιασμένη συνεχιστής της Κρητικής γαστρονομικής κουλτούρας!