Αλμυρό Κέικ
Υλικά:
2 φλ. τριμμένα γραβιερίνο με Κρητικά βότανα
500 γρ. φαρίνα
3 αυγά
2 κ.σ. βούτυρο
2 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό

Σουφλέ Ζυμαρικών με 3 τυριά
Υλικά:
500 γραμ. πένες ριγέ
1/2 φλ. Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.
1/2 φλ. γραβιερίνο σκόρδο
200 γρ. Amarino
100 γραμ. βούτυρο
100 γραμ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
2 κρόκους
αλάτι
μοσχοκάρυδο

Εύα Παρακεντάκη

Food lover και food blogger ..mama mia…κυνηγός της χαράς και του ευ ζήν..ερωτευμένη με την κρητική φύση…  τροφοσυλλέκτης …. και παθιασμένη συνεχιστής της Κρητικής γαστρονομικής κουλτούρας!